Laura Schuurs

Laura Schuurs
Advocaat

Na haar rechtenstudie aan de Universiteit van Groningen (Togamaster Privaatrecht) heeft Laura van 2010 tot 2015 als advocaat gewerkt bij Nysingh. Bij dit kantoor heeft Laura, onder meer voor diverse verzekeraars, gewerkt op het gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. In 2014/2015 heeft Laura de Magna Charta leergang verzekeringsrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk gevolgd en met succes (cum laude) afgerond.

In 2015 is Laura overgestapt naar NN Advocaten. Laura adviseert en procedeert over beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, brandschades, technische schades, fraude en overige verzekeringsrechtelijke kwesties. Naast haar werkzaamheden als advocaat geeft Laura regelmatig workshops en cursussen en publiceert zij in vaktijdschriften. Ook heeft zij bijgedragen aan het Compendium Verzekeringsrecht door het schrijven van verschillende hoofdstukken.

Bij de Orde van Advocaten is als rechtsgebied van Laura 'Verbintenissenrecht' geregistreerd, wat betekent dat zij per kalenderjaar op dit rechtsgebied tien opleidingspunten behaalt volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten.